Efterisolering af hulmure

Få et bedre indeklima, og en lavere varmeregning

Skal du have isoleret hulmuren derhjemme? Overvejer du at gøre det selv eller at få andre til at gøre det for dig?

Det kan godt lade sig gøre at isolere en hulmur selv, men det kræver både udstyr, erfaring og viden. Derfor er der naturligvis også mange der vælger at få nogle professionelle til at gøre det for en, og det vil vi med glæde komme ud og gøre for dig! Vi har mange års erfaring når det kommer til efterisolering af hulmure. Du kan derfor være sikker på at opgaven ligger i trygge hænder.

Efterisolering af hulmure: Hvorfor vælge Ejendoms-Renovering IVS?

Vi udgør et team, som samlet har mange års erfaring inden for renovation. Det gør at vi har en stor viden om hvordan man gør tingene og vi kan altid garantere at der leveres kvalitetsarbejde. Når det gælder efterisolering af hulmure, kan det godt lade sig gøre at kaste sig selv ud i det, men det er et kæmpe arbejde. Derudover kræver det at man har udstyret til det, samt viden dybdegående viden omkring hele processen fra start til slut. Det kan nemlig hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis man gør det forkert.

Efterisolering af hulmure er både det økonomiske og miljøvenlige valg

Der er ikke nogen tvivl om at det er et godt valg at få sine hulmure efterisoleret. Først og fremmest er det et økonomisk smart valg og udgiften for at få det lavet er hurtigt tjent ind igen gennem energiregningen. Hvis ens mure ikke er isoleret, sniger varmen sig ud fra huset, gennem væggene, hvilket resulterer i en høj energiregning. Efter væggene er isoleret holder huset meget bedre på varmen, hvilket betyder man vil spare betydeligt mange penge på energiregningen. Derudover er det også det miljøvenlige valg, da man så bruger mindre energi, hvilket i sidste ende er godt for miljøet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have dine hulmure efterisoleret.

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?