Efterisolering af tagkonstruktioner

Giv dit tag en bedre isoleringsevne, og få samtidigt huset til at stige i værdi

Der er ikke nogen tvivl om at loftet og taget er et sted, hvor det virkelig kan betale sig at få efterisoleret.

Det afhænger meget af tagkonstruktionen hvor stort et arbejde det er at efterisolere det. Med et uudnyttet loft, hvor der nemt er adgang til at efterisolere, er det en relativt lille opgave, mens det kan være et meget omfattende projekt, hvis isoleringen sidder lige under tagfladerne og måske endda også i et loft der er udnyttet. I langt de fleste tilfælde er det dog en god ide at efterisolere tagkonstruktionen, da der simpelthen ryger så meget varme ud gennem loftet.

 

Efterisolering af tagkonstruktionerne og loft er det miljørigtige og økonomiske valg

Faktisk, så vil 25-40% af hele varmetabet i et hus ske gennem loftet og taget. Taget er jo en stor overflade, samtidigt med at varme søger opad. Derfor er et dårligt isoleret tag enormt hårdt for energiregningen. Det vil altså sige, at efterisolering af tag og loft både er det miljørigtige og økonomisk kloge valg. Først og fremmest er det et miljørigtige valg, da du sænker dit energiforbrug betydeligt og dermed også husets CO2-udledning. Det er naturligvis meget positivt for miljøet. Derudover er der også kæmpe besparelser i forhold til energiregningen, da du automatisk vil bruge meget mindre energi på varme i huset.

Kontakt os, hvis du vil have lavet en efterisolering af tagkonstruktionerne hjemme hos dig

Hvis du står i den situation, at du gerne vil have efterisoleret din tagkonstruktion, eller bare er interesseret i et uforpligtende tilbud på hvor meget det vil koste dig, at få din tagkonstruktion efterisoleret, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde frem til et godt tilbud, på en efterisolering af din tagkonstruktion. Så kontakt os endelig via telefon eller kontaktformularen forneden.

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?