Bæredygtighed

Vi hjælper folk med at bo mere bæredygtigt

Bærdygtighed, sikkerhed og ansvarlighed er alle vigtige faktorer for os, og ligger dybt placeret i hjertet af Ejendoms-Renovering IVS.

Bæredygtighed og ansvarlighed er ikke en modsætning til økonomisk gevinst og rentabilitet. Det er tværtimod en forudsætning for at foretage arbejde der virkelig gør en forskel. Når vi renoverer en ejendom, foretager vi en renovering og opgradering, som resulterer i en øget værdi, mere friværdi og et lavere energiforbrug – alt sammen imens vi som samfund har fokus på bæredygtighed. Vores fokus på bæredygtighed gælder både ved valg af materialer, men også i det daglige arbejde og vores processer.

Vi er hos Ejendom-Renovering IVS godt klar over, at den industri vi befinder os i, har en stor effekt på miljøet. Måden vi håndterer vores arbejde på, har en stor effekt for dem, som arbejder hos Ejendom-Renovering ISV. Derfor tænker vi også bæredygtighed grundigt ind i alle vores totalløsninger. Det bliver også tænkt ind i alt det mindre arbejde vi laver på fast daglig basis.

Grønne renoveringer

Derudover fokuserer vi meget på bæredygtighed og det at gøre en forskel, og i sidste ende vil vi gerne være med til at skubbe vores branche i den rigtige retning, så vi kan være med til at hjælpe kloden om at nå sine mål for den overordnede Co2 begrænsning. Under punktet ansvarlighed ligger vigtige faktorer, som: kundeansvarlighed, salg, troværdighed.

Vores fokus på bæredygtighed og ansvarlighed er et vigtigt fundament i en virksomhed som vores, med mange års erfaring. Hvis du vælger Ejendom-Renovering, kan du være helt sikker på at vi overholder loven, samtidigt med at vi leverer et resultat af den højeste kvalitet. Ved et samarbejde med os kan du være sikker på at vi tager opgaven seriøst, og du kan altid kontakte os via telefonen.

Få et godt tilbud

Er du interesseret i at modtage et tilbud på vores bæredygtige tilgang til renovation, så er du mere end velkommen til at kontakte os via telefonen eller kontaktformularen nedenunder, så vi sammen kan finde frem til det helt perfekte tilbud til dig. Med utallige færdiggjorte projekter og mange års erfaring inden for renovering og energioptimering kan vi levere totalløsninger til de skarpeste priser, samtidigt med at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og løsningen.

Udskiftninger af vinduer

Vi kan hjælpe dig med at udskifte dine vinduer.

Efterisolering af hulmure

Få et bedre indeklima, og en lavere varmeregning.

Efterisolering af tagkonstruktioner

Giv dit tag en bedre isoleringsevne, og få samtidigt huset til at stige i værdi.

Tagrenoveringer

En bæredygtig renovation som forlænger tagets levetid med op til 15 år.

Varmeoptimering

Få professionel rådgivning og lær hvordan der kan være masser af penge at spare i hjemmet.

Alternative varmekilder

Spar penge, samtidigt med at du gør din bolig mere bæredygtig.

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?