Totalentrepriser

Vi sørger for at hele entreprisen bliver lavet for dig

Ved totalentrepriser formen har du uddelegeret og lader andre klare hele processen for dig.

Det eneste du skal gøre, er altså at finde den rigtige totalentreprenør, skrive under på kontrakten. Du kan så læne dig tilbage mens totalentreprenøren klarer hele arbejdet for dig. Det er dog svært at finde totalentreprenører, som tager af mindre projekter i form af om- og tilbygninger. Totalentrepriseformen bliver derfor typisk brugt til store projekter som f.eks. typehuse eller sommerhusbyggeri. En totalentreprenør har som regel en professionel projekteringsafdeling, som har både bygningskonstruktører, ingeniører, arkitekter, osv. De kan derfor stå for hele projekteringen. Det er også totalentreprenøren der sørger for at indgå i kontrakter med de nødvendige underentreprenører.

Totalentreprenørens opgave er altså at styre hele projektet, både ved projektering og udførelse, hele vejen fra start til slut. 

Totalentrepriser: Overlad hele processen til totalentreprenøren

Når man bruger totalentrepriseformen, er det dog vigtigt at huske på, at der ikke er inkluderet uvildigt tilsyn i forhold til kvaliteten og andre ting. Derfor anbefales det at man benytter sig af en professionel tilsynsførende, hvis man bruger totalentrepriseformen. Han kan dermed varetage tilsyn og tjekke op på at kvalitet, arbejdsforhold, osv er som de skal være.

Alt i alt er totalentrepriseformen altså super, hvis du ønsker at have så lidt at gøre med selve udførelsen af projektet som muligt, og gerne bare vil have professionelle til at tage over. Du skal altså bare underskrive en kontrakt og så overlader du alle processerne til totalentreprenøren. Du skal blot kommunikere med totalentreprenøren om dine ønsker for projektet og så klarer han arbejdet for dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde, og hvad dine muligheder er.

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?