Tagrenoveringer

En bæredygtig renovation som forlænger tagets levetid med op til 15 år

Vælger du at investere i at få dit tag renoveret, da tagrenoveringer hurtigt bliver en meget god beslutning.

Med en tagrenovation kan du nemlig forlænge dig tags levetid med helt op til 10-15 år. Der er mange forskellige fordele ved at få renoveret sit tag. Først og fremmest undgår du meget dyre skader. Hvis dit tag er fyldt med alger og mos kan det hurtigt medføre frostsprængninger i tagpladerne, hvilket kan blive en dyr fornøjelse. 

Derudover sparer du næsten 70% ved at få renoveret dit tag frem for at få lagt et helt nyt tag. Efter vi har renoveret dit tag, står du tilbage med et stærkt tag. Det kan holde i lang tid, og ser så godt ud som nyt. Vi anvender naturligvis kun kvalitetsmaterialer og miljøvenlige arbejdsmetoder, så du kan være sikker på at kvalitet og bæredygtighed er i top.

Tagrenoveringer er også det miljørigtige valg

Når du vælger at renovere dit tag frem for at udskifte hele taget, så gør du uden tvivl miljøet en tjeneste, samtidigt med at du også sparer en masse penge. Når vi tagrenoverer, tager vi også højde for miljøet, ved at skyllevandet fra renseanlægget, og asbest deponeres på en godkendt losseplads.

Kontakt os, hvis du vil have renoveret dit tag

Vil du gerne give dit hus et løft og få taget til at se så godt som nyt ud igen? Så kontakt os endelig. Vi vil med glæde give dit et uforpligtende tilbud på hvor meget det vil koste at renovere dit tag. Sammen kan vi finde frem til den bedste løsning til dig. Vi tager et kig på dit tag og giver dig et overblik over hvad der skal renoveres. Du kan kontakte os via telefon eller gennem kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?