Fagentrepriser

Hvis du ønsker at styre hele projektet selv

Med fagentrepriser formen er det dig der alene står for det hele. Det kan selvfølgelig være at du får hjælp fra en rådgiver, men i sidste ende står du for det hele.

Det vil altså sige, at du selv står for alt fra koordinering og styring af hele byggeprocessen, indhentning af vigtige dokumenter som f.eks. byggetilladelse, projektering (tegninger, beskrivelser, osv.).

Det er også dig der selv skal indhente tilbud og udforme tilbudsmaterialer. Du står for at lave kontraker med alle de forskellige implicerede håndværkere og at koordinere hele processen. Opstår der kontroverser eller uoverensstemmelser mellem de forskellige firmaer du benytter dig af, skal du også løse disse. Derudover er det også dig der i sidste ende står med det fulde juridiske og økonomiske ansvar.

Der er altså ingen tvivl om at det er en kæmpe opgave at vælge fagentrepriseformen. Det er en stor mængde arbejde, men også et stort ansvar, og er du bare den mindste smule i tvivl om noget, kan du hurtigt komme til at lave en meget dyr fejl.

 

Fagentrepriser kræver fuld fokus

Hvis du er bare en lille smule i tvivl vil det være en god ide at lade professionelle tage over. De vil sørge for at det hele bliver lavet ordenligt hele vejen igennem. Det sparer også dig for en stor mængde tid, som du ellers skulle have brugt på at løse problemer, være stresset og en hel masse andet.

Derfor er det også kun meget sjældent at privatpersoner vælger fagentreprise, hvis det er et stort projekt. I sidste ende er fagentreprise ikke den billigste løsning, da man typisk vil opdage flere fejl undervejs. Du er mere end velkommen til at kontakte os.

 

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?