Renovering og energioptimering

Renovering indendørs og udendørs

Hos Ejendoms-Renovering IVS kan vi renovere hele boligen. Det vil sige at vi både kan håndtere indendørs og udendørs renoveringsopgaver, så hele ejendommen bliver energioptimeret og står helt nyrenoveret.

Med vores mange års erfaring inden for renovering er vi i stand til at tilbyde totalløsninger, så du kan få alt det du ønsker at få renoveret, lavet hos os, og altid på en bæredygtig måde.

Vores vigtigste mission er at levere renoveringer af den højeste kvalitet, som vores kunder bliver glade for og resultater der holder mange år ud i fremtiden. Med renovering af høj kvalitet laver du en god investering, da den æstetiske forbedring samt energioptimeringen af ejendommen vil have en positiv effekt på din ejendoms samlede værdi.

Energioptimering og renovering er en god investering

Der er ikke nogen tvivl om at energioptimering og renovering af en ejendom, er en god investering. Ikke nok med at man sænker de månedlige energiomkostninger, så øger man også samtidigt ejendommens værdi. I takt med at man optimerer ejendommens energiforbrug vil man opnå besparelser på energiregningen. Derudover vil man også opnå en bedre energimærkning, hvilket forøger ejendommens værdi. Derfor skal man altså ikke se på energioptimering og renovering som en udgift, men som en god investering.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en ejendom som du gerne vil have et godt tilbud på at få renoveret? Så er du mere end velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden – vi ser frem til at have en god dialog med dig og fortælle om de forskellige muligheder vi kan tilbyde dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et tilbud fra os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at føre dine boligdrømme ud i livet.

Fagentrepriser

Hvis du ønsker at styre hele projektet.

Hovedentrepriser

Hvis ønsker at stå for godkendelser og projektmateriale.

Totalentrepriser

Vi sørger for at hele entreprisen bliver lavet for dig.

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?