Varmeoptimering

Få professionel rådgivning og lær hvordan der kan være masser af penge at spare i hjemmet.

Varmeoptimering er ikke bare dit miljørigtige valg, men også til stor gavn for dig og din pengepung på sigt.

Heldigvis er det også meget nemt at få din bolig varmeoptimeret og det er noget, som vi er eksperter i. Vi kan lave forbedringer i dit hjem, som minimerer husets miljøpåvirkning og som samtidigt giver dig lavere energiregninger og sikrer at du har et godt indeklima i dit hjem.

Det bedste ville selvfølgelig være, hvis huset var varmeoptimeret fra start da det blev bygget, men der er også mange gode muligheder for at varmeoptimere efterfølgende. Kort sagt giver det dig en lavere energiregning, et bedre indeklima og den gode samvittighed, at du gør noget godt for miljøet. Nogle eksempler hvor der typisk er virkeligt meget at hente er vægge og vinduer, samt loft og tag.

Varmeoptimering: Vægge og vinduer

Ved at få sat varmeoptimerende vinduer ind og få efterisoleret væggene kan du skære drastisk ned på energiregningen. Ved at få begge dele varmeoptimeret kan du faktisk spare helt op til 70% på varmeudgifterne. Begge dele kræver sjældent store indgreb, så det er samtidigt også relativt nemme opgaver, som vi hurtigt kan klare for dig.

Varmeoptimering: Loft og tag

Loftet og taget er også et sted, hvor der virkelig kan optimeres. Typisk står taget for mellem 25-40% af varmetabet i et hjem. Vi tilbyder gerne vores store erfaring og ekspertise indenfor efterisolering af loft og tag.

Kontakt os, hvis du vil have din bolig varmeoptimeret

Vil du gerne have varmeoptimeret din bolig, eller i hvert fald se hvad dine muligheder er, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde tage et kig på din bolig og komme med et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Du kan kontakte os via telefon eller kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Vi ringer gerne til dig, så vi kan tale om dit projekt. Hvornår har du tid?